Werk ervaringen

Restaurant
Van De Straat, Utrecht

Zelfstandig kok

05-2016 tot 09-2016

Restaurant
Den Draeck, Utrecht

Assistent kok

08-2014 tot 03-2016

Ik werkte meerdere avonden per week in de keuken van restaurant Den Draeck. Ik bereidde daar verschillende gerechten en was verantwoordelijk voor de afdeling “koude keuken”.


Restaurant
La Place,
Amstelveen

Horecamedewerker

03-2001 tot 03-2012

Bij La Place was ik verantwoordelijk voor de afdeling ‘Brood, Soepen, Salades’.

Mijn werk bestond uit voorbereidingen treffen, bereiden en uitgeven van diverse maaltijden.

Restaurant
La Place, Jaarbeurs/Beatrix theater Utrecht

Horecamedewerker

06-2007 tot 05-2010

Ik werkte in een team, en was voornamelijk werkzaam op de afdeling ‘Sappen’ en ‘Warm’. Bij de afdeling sappen was ik verantwoordelijk voor het maken van diverse verse vruchtensappen en shake’s en voor de uitstraling van mijn sappenstand. Bij de afdeling Warm heb ik vooral maaltijden klaargemaakt, het braden en grillen van vlees en vis waren mijn belangrijkste werkzaamheden. Ook op de afdelingen ‘Salades’ en ‘Hartig’ heb ik ervaring opgedaan in bijvoorbeeld brood maken en dergelijke. Tot mijn taak behoorde ook de klanten te woord staan en advies geven.


Multifill
Mijdrecht

Line operator

03-2012 tot 08-2014

Als line operator werkte ik zelfstandig in een team en was verantwoordelijk voor het afvullen van producten in diverse verpakkingen aan een afvulstraat.


TNT Post
Mijdrecht

Postbezorger

08-2010 tot 02-2011

Het sorteren en bezorgen van poststukken in de gemeente de Ronde Venen.