Werk ervaringen
Restaurant
Van De Straat, Utrecht
Zelfstandig kok
05-2016 tot 09-2016
Restaurant
Den Draeck, Utrecht
Assistent kok
08-2014 tot 03-2016
Ik werkte meerdere avonden per week in de keuken van restaurant Den Draeck. Ik bereidde daar verschillende gerechten en was verantwoordelijk voor de afdeling “koude keuken”.
Restaurant
La Place,
Amstelveen
Horecamedewerker
03-2001 tot 03-2012
Bij La Place was ik verantwoordelijk voor de afdeling ‘Brood, Soepen, Salades’.
Mijn werk bestond uit voorbereidingen treffen, bereiden en uitgeven van diverse maaltijden.
Restaurant
La Place, Jaarbeurs/Beatrix theater Utrecht
Horecamedewerker
06-2007 tot 05-2010
Ik werkte in een team, en was voornamelijk werkzaam op de afdeling ‘Sappen’ en ‘Warm’. Bij de afdeling sappen was ik verantwoordelijk voor het maken van diverse verse vruchtensappen en shake’s en voor de uitstraling van mijn sappenstand. Bij de afdeling Warm heb ik vooral maaltijden klaargemaakt, het braden en grillen van vlees en vis waren mijn belangrijkste werkzaamheden. Ook op de afdelingen ‘Salades’ en ‘Hartig’ heb ik ervaring opgedaan in bijvoorbeeld brood maken en dergelijke. Tot mijn taak behoorde ook de klanten te woord staan en advies geven.
Multifill
Mijdrecht
Line operator
03-2012 tot 08-2014
Als line operator werkte ik zelfstandig in een team en was verantwoordelijk voor het afvullen van producten in diverse verpakkingen aan een afvulstraat.